Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntő 2017. június 08. csütörtök
 

Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntő Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjét rendezték az elmúlt héten, csütörtökön, pénteken, Siófokon. A 16 csapatos döntőn a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium mind a hat mérkőzését megnyerve végzett az élen.


Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntő, Siófok

Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjét rendezték az elmúlt héten, csütörtökön, pénteken, Siófokon. A 16 csapatos döntőn a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium mind a hat mérkőzését megnyerve végzett az élen. A csoportkörben 3 mérkőzésen 16 gólt lőve jutott túl a csapat, majd ezután következett a neheze, az egyenes kieséses szakasz. Itt a 8 között a Veszprém csapatával csaptak össze, ahol hatalmas mérkőzésen 3 – 2 re nyertek. Ezután következett a helyi csapat, akiket szintén szoros meccsen, ugyancsak egy góllal múlták fölül. Majd jöhetett a döntő, ahol a Siófoki Perczel Mór Gimnázium volt az ellenfél. Itt magabiztos játékkal, 4 – 2 győzelmet aratott a csapat. Az eredményhirdetéskor az MLSZ Beach Arénában vehették át az aranyérmet, és a győztesnek járó kupát a „deákos” fiúk. A torna legjobb kapusának Nagy Gergőt választották.

Eredmények:

Deák – Budapest Pogány 6 – 1

Deák – Jászberény 7 – 0

Deák – Pápa 3 – 1

Negyeddöntő: Deák – Veszprém 3 – 2

Elődöntő: Deák – Siófok Krúdy 5 – 4

Döntő: Deák – Siófok Perczel 4 – 2

A csapat tagjai: Hátsó sor: Deák Donát, Kisfaludi Tamás, Kiss Roland, Pető Bence, Kovács Gergő, Ördögh Kristóf, Kispál Csaba testnevelő. Első sor: Molnár Szabolcs, Dani Péter Sándor Alex, Nagy Gergő, Albert Csaba, Danicsipak Norbert

Felkészítő pedagógus Kispál Csaba