Koronavírus tájékoztató szülőknek 2020. március 15. vasárnap
 

Koronavírus tájékoztató szülőknek A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében intézményünk újabb tájékoztató levelet tesz közzé a szülői közösség számára.


Tisztelt Szülők!

Jelen levelemben szeretném egységes szerkezetben összefoglalni a járványügyi helyzettel összefüggésben, korábban már megküldött információkat.

Mindenekelőtt hivatkozom a Kormány a koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési intézményekben 1102/2020. (III.14.) Korm.határozatára, továbbá az emberi erőforrások miniszterének a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről szóló 3/2020. (III.14) EMMI határozatára, amelyet 2020. március 16-tól kell az intézményünkben alkalmazni. Ezért ismételten szeretném kérni Önöktől, hogy a tanulók 2020. március 16-án, hétfőn már ne jelenjenek meg az intézményünkben. Amennyiben gyermekük intézményi felügyeletét igénylik, kérem haladéktalanul tájékoztassák erről gyermekük osztályfőnökét. Az iskolában, a tanulói szekrényekben hagyott nélkülözhetetlen könyvek, egyéb felszerelések elvitelére az érintett osztályfőnökkel való időpont egyeztetést követően, egyénileg van lehetőség. Az iskolai közétkeztetés tárgyában szintén megküldésre került a mai napon az információ az Önök számára, mely szerint március 16-án, hétfőn 11.30 és 13 óra között van lehetőség a megrendelt ebéd elszállítására, a SULIHOST az ételt eldobható tároló dobozban előkészíti. A továbbiakban, egyéni döntés alapján, lehetőség van az ebéd lemondására, az NGSZ honlapján leírtak szerint (http://ngsz.hu/).

Tájékoztatom Önöket, hogy megkezdtük a szakmai előkészületeket, és a holnapi nap során iskolánk pedagógusaival kidolgozzuk a digitális munkarend munkamódszerét, és felvesszük a kapcsolatot online formában a diákokkal az előírt tananyag elsajátítása, az új körülményekhez alkalmazkodó  hatékony oktató munka érdekében. Kérem támogatásukat, hogy az otthoni körülmények között gyermekük teljesítse a pedagógusok által megjelölt feladatokat, és mindenképpen tartózkodjanak otthon a hagyományos tanítási időben, továbbá azon kívül is kerüljék a nagyobb közösségekben való tartózkodást!

Kérem, hogy a kialakult helyzetben segítsék, támogassák a közös munkát!

Felelősségteljes együttműködésüket ezúton is megköszönöm.

Szeged, 2020. 03. 15.

Tisztelettel:
Faragó Klára
intézményvezető